Rekrutacja jest otwarta info o treningach będzie w przyszłym tygodniu bo przenosimy się na hale i jeszcze nie jest to do końca ustalone narazie treningi są w niedziele o 12.00
To ja też zapytam i tutaj: Czy rekrutacja ciągle trwa? I czy wystarczy jak ze sprzętem pokaże się na hali przed treningiem i powiem że chce spróbować czy muszę specjalnie się zgłaszać/umawiać?
Przychodz, przychodz, moment na start jest bardzo dobry, na tyle długo przed startem sezonu, że będzie się można dobrze przygotować. Na trening potrzebujesz jakiś strój gimnastyczny i możliwie nie śliskie buty na parkiet, no i oczywiście chęci :) Jeśli będziesz miał jakieś pytania Trener na pewno z chęcią na nie odpowie, jeśli go nie będzie, odpowie Znamir lub odpowiem ja. Zapraszamy
Szaq, nie wprowadzaj w błąd, bo potencjalny liniowy się nam zgubi zanim na trening dotrze :) Zapraszamy na trening jutro, 36 LO na os. Niepodległości, godz. 17:15. Jakieś ciuchy do przebrania, obuwie halowe i chęci to wszystko, czego trzeba.
sorrki:/ cos pomieszalem z tymi cyferkami zawsze miałem problemy z matma:P co do wagi :P narazie niepokonany :P ale musze zrzucic bo musze zwiekszyc szybkośc :) tak ok 110 było by ok :)
To wypowiem się jako trener.
Szanse są duże bo trochę chłopów w Twoim rozmiarze brakuje. 36 liceum jest za bazarem zwanym Tomex lub inaczej obok siłowni Gladiator/hotel LIPSK. Ogólnie osiedle Niepodległości.
Właśnie połozyłem swoje łapska na moim nowym stabilizatorze :) w sobota-niedziela ide na kurs tapingu sportowego wiec pojawie sie we wtorek na bank :)
kujaw0
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 21:31
Witam , ostatnio natrafiłem na was w necie ;D chciałem spróbwac swoich sił w tym sporcie . Mam 17 lat waże 81 kg przy wzroscie 186 cm . Wczesniej trenowalem rozne sporty . Kiedy ewentualnie można przyjsc na jakis trening ? i czy wogule są jakieś szanse . Od razu mówie że jestem zielony w futbolu xD . Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum