Wpadaj, wpadaj, tak się jakoś zmyłeś wczoraj niepostrzeżenie (zakładam, że to byłeś Ty :) ), że nie zdążyłem Cię wyłapać ani ja, ani trener żeby pogadać. W przyszły czwartek trening będzie jeszcze na sali, do końca marca tak walczymy.
Pozdrawiam!
kujaw0
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 20:02
Tak tak to byłem ja ;) no sorka że sie zmylem ale szkole mam i musialem sie cos jeszcze pouczyc ;)
Ja Cię wyłapałem ;) pare słów zamienilismy na poczatku , jak chcesz wiecej to trening w niedziele choc nie wiadomo czy bedzie teraz bo jutro caly dzien we wroclawiu
_________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING Niemożliwe nie istnieje
kujaw0
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 21:30
no spoko ;) napewno się pojawie w czwartek ,dzięki za wprowadzenie , było mi łatwiej :)
Czy tutaj są jakieś ograniczenia wiekowe? Bo stary ze mnie chłop już (24) ale naprawdę z wielką przyjemnością spróbowałbym sowich sił w tym sporcie. W przeszłości grałem trochę w hokeja a z tego co widzę to również i ten sport jest dość kontaktowy.
ograniczeń wiekowych nie ma żadnych i proszę bez takich uwag na temat wieku 24 bo sam za chwilę kończę i dołujesz człowieku;) są starsi od nas w drużynie luz ;) wpadaj na trening jutro to sam zobaczysz
Dokładnie tak, jak napisał Krzysiek - najbliższy trening w czwartek 20 maja o godzinie 18:15 na Orliku na Wzgórzach Krzesławickich (przy Szkole Podstawowej nr 129 bodajże). Zapraszamy :)
PS. Czy mogę spytać o warunki fizyczne (wzrost/waga)?
Najbliższy czwartek, godz. 18:15, Orlik przy Szkole Podstawowej nr 129, Os. Na Wzgórzach, zapraszamy. Boisko jest syntetyczne, więc brak korków nie będzie aż tak dużym problemem, jak na naturalnej nawierzchni, jednak najlepiej się w nie jednak zaopatrzyć.
Jeżeli chodzi o korki to od razu warto zaznaczyć, że w grę wchodzą tylko i wyłącznie plastikowe wkręty lub plastikowe lanki. Jakiekolwiek metalowe wkręty lub metalowe łezki (wyglądające jak lanki) są niedozwolone. Znaczy ani w nich nie można trenować na sztucznym boisku ani grać w meczach ligowych.
Czołem,
Mam nadzieję, że nie zaśmiecę zbytnio wątku. Chce wpaść po raz pierwszy na trening niedługo i chciałem spytać czy w ogóle jest sens. Mam równo 2 metry wzrostu i ważę 90kilo więc taka długa tyczka ze mnie : ).
I czy jest jakaś forma testu sprawnościowego przy rekrutacji na same treningi? A jeśli tak to jakie dokładnie są wymogi.
Wymogów co do rozmiarów nie ma w zasadzie żadnych, jeśli przyjdziesz i będziesz chciał grać to jakaś pozycja na pewno się dla Ciebie znajdzie. Testu też nie prowadzimy, przyjmujemy każdego kto chce grać, Ci co się nie nadają lub tylko im się wydaje, że chcą zniechęcają się sami dość szybko;) Tak że zapraszamy na trening na orlika w czwartek! Aha jedynym faktycznym wymogiem jest to że dla własnego bezpieczeństwa musisz mieć korki(plastiki lub lanki tak jak pisze powyżej Znamir)
Wpadaj, zapraszamy, termin i data najbliższego treningu nie zmieniły się od mojego powyższego postu :) Futbol jest sportem, gdzie odleźć się może każdy, niezależnie od warunków fizycznych. Testu sprawnościowego jako takiego nie przeprowadzamy - treningi pokazują co kto umie i gdzie najlepiej się nadaje, fachowym okiem ocenia to trener.
Witam, można nadal podbić na trening? Gdzie się odbywają, kiedy itp. Z chęcią bym się przeszedł, może się okaże, że jeszcze umiem się ruszać. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
Aktualnie jesteśmy po sezonie, i nie mamy typowych footballowych treningów. Ale zapraszam w czwartek o 18:15 na trening, na os. Wzgórza Krzesławickie, Orlik przy Szkole Podstawowej nr 129.
Wiek: 19 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 1 Skąd: Skawina/Kraków
Wysłany: Nie Sie 29, 2010 22:49
Więc na czym teraz polegają treningi kiedy nie sa "typowo futbolowe"? Pytam bo tak jak Bednar chcę zacżąc tę przygodę, ale jesli po sezonie macie np cykl treningów na silowni to wpadne po cyklu bo siłkę mam swoją ;) o której kończy się trening w czwartek? z góry dzięki za odpowiedź.
_________________ Jesteś tak silny, jak silny jest Twój najsłabszy punkt. Jestem twardy jak skała, nic mnie nigdy nie złamie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum